Ginny Weasley vs. Elsa királynő, ki győzne?
1. verzió: Különleges képességeket bevetve
2. verzió: Sima verekedés
1. Ugyan már, Elsa csak fagyasztani tud, a varázslók meg sok mást is, szerintem nem lenne kétséges a kimenetel, bár a gyorsaság is sokat számít.
2. Hát Elsa végül is már felnőtt nő, Ginny Weasley meg a történet végén is csak kb. 16 éves, tehát itt szerintem Elsa lenne fölényben. De vannak meglepetések.
Mind a kettő elvérzik, és még megsemmisül az univerzum is.
Na jó , nem . Igazából kiderülnek, hogy ők igazából jó barátok, és kiülnek egy dombra sütizni, meg fagylaltozni. Így okés ? :):)
Amuggy, ha férepakóljuk innen a vicceket; akkor az jön le, hogy szerintem még mielőtt Ginny Weasley kitalálhatná, hogy milyen varázslatot használ, azalatt Elsa már simán megyfagyasztaná; mivelmert neki végig se kell gondolni; neki eggyértelmű, hogy melyiket hasznája.
Kivéve, ha már előre készül a varázsigével, már mormolgatja magában, és ahogy meglátja Elsát, csak felemeli a pálcát és putty!
Vagy látszólag belemegy a barátkozásba, aztán sütizés közben orvul áfonyás muffinná változtatja.
Ha jól emlékszem Ginny karaktere nincs nagyon kidolgozva,csak ő Harry felesége és ennyi.Sose beszél,sose varázsol,csak ott van az iskolában mint a Malfoy haverjai.
Elsanak viszont láttuk a gyerekkorát,láttuk szenvedni,harcolni,veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!