Az állam miért nem biztosít nekem valami nőt meg saját lakást?
Okkés, ezt értem, de a nőt már nem... Miért az állam adjon neked, ismerkedéssel szerinted nem fog összejönni?
Menj politikusnak, nem kell sok mindenhez értened.
Bőven elég ha jól hazudsz és akkor már a társadalomból jól megélsz(lehúzod).
Komolyra fordítva a dolgot, egyik legjobb opciód egy értelmes egyetemi képzés (orvos, ügyvéd, mérnök stb) vagy kreatív feltaláló mellett, az az ha elvégzel valami hiányszakmát, ami érdekel legalább egy picit és ha jó szakember leszel akkor nagyon jól lehet vele keresni amiből lehet is félrerakni lakásra.
Meg ha már a saját lakás/ház témánál tartunk, akkor szerintem k*rvára nincs rendben hogy az átlagbér és a mai ingatlanárak között ekkora a szakadék.
Értem én hogy el lehet érni sok százezres bevételt, akár 1-2 milliót(vagy jóóóval többet), de ők nem a többség és az átlagemberből kellene kiindulni, aki átlagosan, vagy kicsivel afölött keres.
Mondom ezt úgy, hogy átlagfölötti keresetem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!