Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az alábbi kis "meséhez"...

Az alábbi kis "meséhez" hasonló van még, és ha igen, pontosan hogy van a szövege?

Figyelt kérdés

Mész a sivatagban zsebedben egy almával, de a zsebed cipzárja beragad, és szembe jön az oroszlán, hogy menekülsz meg?

Vársz türelmesen, és mivel a türelem rózsát terem, kinő melletted egy rózsabokor, és mivel nincsen rózsa tövis nélkül, egy tövist letörsz és kivágod vele a zsebedet. Kiveszed az almát, eldobod, és nem esik messze az alma a fájától, ezért fel tudsz mászni a fára, az oroszlán pedig nem tud fára mászni, így lóvá tetted az oroszlánt, és nyugodtan kilovagolsz a sivatagból.

Szóval ehhez hasonlókat keresek.

2010. aug. 5. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam, szóval nem is ismerek... de aranyos volt, köszönöm, hogy kiírtad a kérdést, megmosolyogtam :)
2010. aug. 5. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyet ismerek még.

- Egy szobában állsz meztelen, egy képpel a kezedben, hogyan akasztod fel a képet a falra???

- Egy ötlet szöget üt a fejedben, kihúzod a szöget a fejedből, így egy nagy kő esik le a szívedről, a kővel bevered a szöget a falba, és felakasztod a képet!!

2010. aug. 5. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Még én se hallottam ilyet, de jópofa kis "mese". :D
2010. aug. 5. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
a másodikat már hallottam, de a másikat még nem. Nem is ismerek többet, de jók.
2010. aug. 5. 22:35
 5/8 anonim válasza:

Sajnos én is csak ezeket ismerem,

De aki nem tud úszni az ne másszon fára mert elüti a villamos, és különben se igyon senki éhgyomorra mosatlan gyümölcslevet!!!

2010. aug. 5. 23:02
 6/8 M@x ***** válasza:
100%

Hogy teszel be egy elefántot a hűtőbe?

Kinyitod a hűtőt beteszed az elefántot becsukod a hűtőt.

És egy zsiráfot?

Kinyitod a hűtőt kiveszed az elefántot beteszed a zsiráfot becsukod a hűtőt.

Az oroszlán összehívja az állatok gyűlését, ki nincs ott?

Hát a zsiráf! Ő még mindig a hűtőben van!

Hogy jutsz át a krokodil folyón? Nincs a közeledben semmi ami segíthetne!

Simán átúszol, a krokodilok az állatok gyűlésén vannak!

2010. aug. 6. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ororszlán, a kígyó és a majom áll a kókuszpálma alatt. Ki éri el hamarabb a banánt ?

Ha nem esett volna le, a kókuszpálmán nem terem banán.

2010. aug. 6. 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, lehetett volna kevesebb szünettel, amúgy jók, de nekem ilyen történetszerű kéne, amit pl. le lehet rajzolni animációba...
2010. aug. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!