Ma téged láttalak amikor csincsillákat kerestem kullancsok segítségével a keleti PU-n?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 20:40
12/13 anonim válasza:
Jaaa! Szóval te voltál az a kockás izés neon gatyás lakkcipős paraszt aki pórázon rángatta a kullancsokat akik elkezdtek hányni te meg megfogtad a kullancs okádékot és a hajadra kentet aztán megkérdezted az egyik kullancsot hogy: jó a séróm vazze? erre az azt felelte hogy: persze! hol vetted a tescóba? Erre te azt mondtad hogy: igen gazdaságos áron vettem......és amíg te a hajadról dumcsiztál a kullancsokkal addig odajöttek hozzám a csincsillák és megkérdezték hogy hova bujjanak előled? én meg azt mondtam hogy az a legjobb ha az ellenség orra elé bújtok el, de szerintem félreértették mert láttam ahogy belemásztak az orrodba. Úgy hogy ha bányászol akkor majd megtalálod őket, kivéve akkor ha közben az orrodon keresztül felmásztak az agyadba és most ők irányítanak téged. Hát sok sikert vazzee!
13/13 A kérdező kommentje:
kössz.........:DDDDDDD
2010. aug. 9. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!