Van-e élet a számítógépen kívül?
Úgy tudom, hogy egy közeli galaxisban feltalálták az InNeturon (vegyjele a WWW) nevű elemet, ami a Földön nem található elemi állapotban, ez az elem a számítógép zúgása, az egér kattogása és a billentyűzet nyomkodása közben jelentkezik a körülöttünk lévő oxigén-nitrogén keverékben (levegő). Ettől érezzük magunknak boldogabbnak, viszont erőteljesebb, mint a cigaretta, a szervezet egyszerűen átváltozik, ami erőteljes morálleeséssel mutatkozik meg.
Az InNeturon tulajdonságai rendkívűl károsak. Az izmokban és az agyban fejti ki kettős hatását.
Az izmainkat elengedteti, ezért nézünk ki úgy, mintha felszedtünk volna 10-20 kilót, ráadásul az agyban lévő hormonokat is lelassítja.
Valamint az idegrendszer neuronjait károsítja (ettől lesz morálleesésünk, ha nem kapjuk minnél erősebb dózisban az InNeturont.
Feltaláltak gépeket, amelyek képesek mozgathatóvá tenni a Földön az InNeturont (továbbiakban WWW-t), mint pl.: a laptop, de ezek hamar elveszítik erősségüket, így a szervezetnek erőteljes, tökéletes PC-re van szüksége, így a szabadban járást azonnal be kell szüntetni.
Tény, hogy az InNeturon a Puttana galaxisból (bizonyos Don Bastos, mexikói származású amerikai űrhajós fedezte fel, így a Puttana nevet kapta) megpróbálják átszállítani az InNeturont, így elemi állapotban hozzákeverik a Danone-termékekhet, a gyorsfagyasztott élelmiszerekhez, a Tesco gazdaságoshoz, és persze a mekiskajákhoz, így ezen termékek ára iszonyúan megugrott, mindez történt 2008-ban!!! Ez a valódi oka a gazdasági világválságnak, valamint hogy újabb évadot készítenek a Grace Klinikából (elnézést a rajongóktól).
Viszont a WWW-t könnyű hamisítani, így Kínában már el is kezdték a a WOW nevű gyártmányt kitalálni, amit játékként dobnak piacra, így tovább növelik az emberek függőségét.
(Eredetileg a WOW nevű anyagot még az öreg Mao találta ki, egy játékként képzelte el, ahol ő rögtön 80-as szintű Paladinként kezdhetett.)
Ha többet akartok tudni a témáról, akkor itt egy link:
nem tudom beszúrni a linket, írjátok be a keresőbe... :(
Van!Aki nem tud gép nélkül élni az egy függő!
Volt olyan h 1 hétig itthon voltam és nem gépeztem!!!
Állítólag kettőezer tizenkettőbe itt lesz a világvége, de hogy pontosan mi is fog történni annak több oka van. Az egyik az hogy valamiért el fog menni az áram, és ezért halunk meg. Én ezt hülyeségnek tartottam mert ha nincs áram attól még nem halunk meg, az őskorban sem volt áram még is túl élték az ősemberek. De aztán rájöttem. Ha nincs ÁRAM akkor nincs GÉÉP!!! ómájgás. Ezért mi emberek ki fogunk halni. Jönnek a majmok átveszik az irányítást, újra feltalálják az áramot aztán átalakulnak emberré aztán boldogan élnek amíg el nem megy az áram.
Lehetséges hogy a dínók is azért haltak ki mert elment nekik is az áram és nem tudtak gépezni.
XD XD XD gépezzünk amíg lehet....az óvodások pedig menjenek nintendózni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!