Hol vagy Saten? XD [Nem vagyok őrült. ]
Figyelt kérdés
Saten-t keresem :)
Remélem nem haragszol Saten... *-*
2010. aug. 4. 18:01
21/162 anonim válasza:
Természetes! És elhozza a zombi apokalipszist a világra! Így fog folytatódni a barátok közt! Én tudom... de ez itt már nem sorozat lesz hanem maga a valóság! És semmit sem tehetünk ellene ezt már a maják is megjósolták! 2012-ben mindennek vége. Magdi anyust nem lehet megállítani!
22/162 anonim válasza:
Jee jupii! Mennyi rajongóm van :)
23/162 A kérdező kommentje:
Lesz több is :DDD
2010. aug. 4. 18:32
24/162 anonim válasza:
Erre meg kell hallgatnom a what kind of pokemon are you-t! :D Jeee
mondd te milyen pokémon lennél veszélyben bajban mit tennél megsúgod-e szíved összes titkát óó mondd te milyen pokémon lennél mondd te milyen pokémon lennél...
Vajon sima vagy-e jiglipuff vagy csúf mint a gengar akit ha meglátsz könny folyik a szemedből... :D:D
25/162 A kérdező kommentje:
omg XDD
2010. aug. 4. 18:37
26/162 anonim válasza:
SATEN ! istenkirályvagy *-* :'DD
27/162 anonim válasza:
Belédszerettem, Saten. xD
Csinálhatok Saten rajongói klubot? *-*
28/162 A kérdező kommentje:
(én megírtam...)
2012-re Saten király lesz :DDD
♥ Egyszerűen Imádunk ♥
Keeell 1
I ♥ SATEN -os pólóóóóóóó :$$
2010. aug. 4. 18:40
30/162 Ikszdé xD válasza:
Saten...még a neve is olyan cuki xD
Jaj...ez a humor...olvadok...és ahogy az egyik válaszadó mondta szerelem első olvasásra xD
Saten a király...ezaz!!!:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!