Hol vagy Saten? XD [Nem vagyok őrült. ]
Saten-t keresem :)
Remélem nem haragszol Saten... *-*
Sateeeeen *.*♥♥
Istenkirály humorral rendelkezel :P;)
Saten...=humorkirály:) xD
Annyira szeretlek, nekem is adnál egy csocsót, vagyis egy csókát, neem! egy csókot akarok:D
Ha a Saten-hez hozzáadunk egy 'p' betűt,akkor lesz belőle Spaten,ami a kedvenc helyem,tehát:
IMÁDLAK SATEEEEN♥♥*.*
Saten? Miért nem sátán? :)
Hova mész fősulira? Milyen szak? Amúgy elnézést, de gyerekesnek tartod magad? =)
Ideje felkelni hétalvók!!!!
Miért nem sátán? hmmm... Fogalmam sincs igazából a sátánhoz semmi köze nem volt a névválasztáskor.
Dunaújvárosba megyek fősulira mérnökinfó szakra. Hogy gyerekes? Mert egy fiatal felnőtt nem szeretheti a pokémont meg a digimont? Szerintem semmi köze sincs egymáshoz a kettőnek. Kicsit őrült vagyok, de semmi több. Van kedvenc pokémonod? Én imádom Geodude-ot, Jolteont, Onixot meg Charmander :). Bírom Magdi anyust meg Berényi Miklóst akinek sohasem esik le hátáról a kabát. Kedvenc sorozatom a xena volt akinek a frizbije még a téglafalon is szikrázott mindenkit szétvágott de ő simán elkapta. Ja meg az a sikítás:
Hájájáájájájáááááááááá :D:D
KITT főzz egy kávét!
Igen Májköl. Tejjel és cukorral?
Na de irány reggeli edzés! :D
Kilenc fele a király visszatér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!