Bedobtam a horgászhálómat a Balatonba, de nem sikerült barnamedvét fognom. Mi lehetett a hiba?
Arra is gondoltam, hogy itt csak jeges, -és kék medvék élnek, mert egyszer majdnem kifogtam egy kéket.
Meg egyszer volt egy felfújhatós gumisárkány is; meg egy felfújhatatlan. Amiket kifogtam.
Meg 1X még máshol volt egy palack amiben egy 200 éves pukit tartósítottak. Maratoni évjárat.
Meg egyszer még 1 gepárdot is fogtam a tóból, de barnamedvét azt még sosem . meg egyszer egy fura állagú izét.
Ecer meg valami majdnem elvitte az orsót; az <talán> lehetett barnamedve (?) .
Ti miket fogtatok még vizekből?
Akár a saját kádadból is.
Tisztelettel: Szignifikáns Macska
Legközelebb próbáld meg, hogy a hálót kiveszed a tokjából és kiterítve dobod a vizbe. Ha csak mindig az eredeti csomagolással együtt hajigálod a vízbe, akkor még a mézes bedörzsölés sem segít.
/egyébként is jobb lenne málnával csalizni a medvére.....szerintem/
Na, megjött a realista #13!
Hal és Hummer. Pffff.
Hát már álmodozni sem lehet????
Az abaj hogy rossu sapkában voltal,a barna medvék barna sapkára jönnek.
Én már fogtam wifit a Balatonból,ez volt a kedvencem de volt hogy flamingót is sokerült meg unikornist
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!