40 éves szűz férfiként vehetek BMW-t? Nem ciki a márkára nézve? Olyan egymillió körül.
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 12:17
21/26 anonim válasza:
65 elmúltam. Már ingyen utazom. Ha utánam hoznák sem kellene BMW.
22/26 anonim válasza:
Fityma és prosztata vizsgálat van vásárlás előtt, ha szalonból veszed. A brand nem prosti, csak azért mert van pénzed nem adja magát akármilyen incelnek. BMW-nél vannak elvek 🤣
23/26 anonim válasza:
Tudok egy eladót! Egy luser ismerősöm vette jó drágán, és állandóan szivatja. Én vettem egy olcsó szart, kicsit megbuheráltam, és megy mint a Doxa!
24/26 anonim válasza:
BMW-t csak szalonból erdemes venni es 4-5 eves korában eladni
25/26 anonim válasza:
40 éves szűz férfiként Teslát vegyél. Igaz az nem 1 millió. 1 millióért már egy márkából sem kapsz elfogadhatót. Tegyél még hozzá 9-et, Teslát használtam már kapsz ennyiért.
26/26 anonim válasza:
1 millio korul csak 25 eves bmw-t kapsz amire ra kell kolteni 15 milliot hogy auto legyen belole
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!