Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen követelmények vannak a...

Milyen követelmények vannak a Roxfortban? Szeretnék jelentkezni valamikor, de nem vagyok tisztában a dolgokkal. Kell felvételi vizsgát tenni, és muglikat egyáltalán vesznek fel?

Figyelt kérdés
a Varázsló szak hány éves képzés, na és persze van tandíj? bocs a sok kérdésért, de csak jobb azért valaki tapasztaltabbtól érdeklődni
2008. nov. 25. 22:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
ez édes :)
2008. nov. 26. 10:12
 12/25 A kérdező kommentje:
:)
2008. nov. 26. 10:17
 13/25 anonim ***** válasza:
8%
Aki jogosan kiröhögte a kérdezőt ezért a bugyuta kérdésért, az le lett pontozva, de jellemző...
2008. nov. 26. 11:01
 14/25 anonim ***** válasza:
93%
Nem jogos a kérdés. Ez egy értelmes kérdés, születtek értelmes válaszok is. Aki nem képes elvonatkoztatni a két kézzel megfogható dolgokról való kérdésektől az ne kotorásszon az egyéb kategóriában.
2008. nov. 26. 12:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

De van tandíj! Idézem:

"-Nekem nincs pénzem, és Vernon bácsi se fog adni. Hallottad, mit mondott tegnap este: nem fizet azért, hogy varázslást tanuljak.

-Emiatt ne fájjon a fejed. - Hagrid felállt, és megvakarta a kobakját. - Azt hiszed, hogy a szüleid itt hagytak örökség nélkül?"

Persze szó szerint ez nem említ tandíjat, de én arra következtetek.

Amúgy valóban nem a leendő diák adja be a jelentkezést, hanem ő csak megkapja a levelet, hogy felvették.

2008. nov. 26. 13:46
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem a humor kategóriába írtad a kérdésedet? Ott még jól is mutatna :-)
2008. nov. 26. 14:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg van tandíj, a hatodik részben is utal rá Dumbledor, amikor elmegy az árvaházba, ott mondja neki Tom, hogy nincs pénze, és ekkor utal rá a prof., hogy az iskola alapból finanszírozzák. Gondolom,aki nem engedheti meg magának, de van benne varázserő, azt az iskola támogatja. Nem kell felvételi vizsga, ők számon tartanak. Ha már elmúltál 10 éves, akkor felejtsd el, már értesítettek volna.:))
2008. nov. 26. 19:03
 18/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, lecsúsztam:( na de majd külső forrásokból érdeklődöm a dolgokról:))
2008. nov. 26. 20:07
 19/25 anonim ***** válasza:

sok sikert! és ha már ott vagy légyszi szólj pár szót az én nevemben is!

köszi!

(K)

2008. dec. 3. 09:41
 20/25 A kérdező kommentje:
feltétlen szólok:))*
2008. dec. 3. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!