Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jani te vagy az? Hol a fenébe...

Ikszdé xD kérdése:

Jani te vagy az? Hol a fenébe vagy?

Figyelt kérdés
Már bejártam minden kocsmát! A gyerekek pedig már kisírták a szemüket! Egyszer gyere haza! Tönkreteszem az életedet!
2010. aug. 2. 15:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem is ittam...szerintem te vagy berúgva, mert másképp nem mernél ilyet mondani...a multkor kikezdtél egy oszloppal, hogy mit jött neked aztán meg te kértél elnézést, hogy mekkora marha vagy!
2010. aug. 2. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok CHUCK NORRIS,szóval én vagyok jani is.
2010. aug. 12. 16:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Bocs Balázs!

De csak a Vodafoneról tutsz két évig ingyen megtalálni, ha az új DJuice Fuck-U - t választod.

Keress ismerősöket a Facebookról!

Ha az új McWrap menüt választod, 1000 ismerős jár ajándékba. Lájkolod?

2010. aug. 12. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:
há én vagyok a jani nem ti! a gyerek felakasztott engem?? nem hinném mer nem hinném! de talán ha megmutatod akkor elhi...(hikk,jajj)...szem
2010. aug. 12. 17:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Megint Béla vagyok, akit Janinak hívsz!

Én iszok? Az iccaka is téged cipeltünk haza a kocsmából 3an, úgyhogy vegyél vissza vagy nincs 1hétig sex!

A gyerek meg nem akasztotta fel magát! Csak játszik! Legalább jól elvan a szobájában a játékokkal. Most inkább legyen kint szakadó esőben?

2010. aug. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!