Idehaluztam egy törpét, de nem akar elmenni, most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Arra is gondoltam, hogy ez nem az én halum, hanem anyámnak az újdonsült vásárolt kertitörpéje. Vajon mi lehet az igazság ? :)
Egyre csak néz.
(Természetesen nem fogyasztottam semmilyen tudatmódosító-szert; ti se tegyétek; ez a kérdés kizárólag humor/szórakoztatás céljából jött létre. :) Ő meg egy ilyen mesebeli/képzeletbeli törpe, akit most találtam ki úgy öt perce :) )
2020. jún. 26. 23:02
11/18 A kérdező kommentje:
:) :)
2020. jún. 28. 21:37
12/18 anonim válasza:
Én hajlandó vagyok pénzért elkergetni. Ha 0-50 km-re laksz tőlem benzinköltség plusz 4500 Ft, ha több, majd megdumáljuk.
13/18 A kérdező kommentje:
2020. júl. 3. 21:58
14/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy Törpapa az és a szomszéd kutyája mögé nem átall settenkedni, megrontani Kimberlit, a parasztnegyed legkapósabb menyecskéjét?
15/18 A kérdező kommentje:
Hm, nem hinném. :)
2020. júl. 3. 22:03
16/18 anonim válasza:
Fogd be mosogatni. Tiszta haszon!
17/18 A kérdező kommentje:
2020. júl. 9. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!