Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írnátok "e" betűs nyelvtöröket?

Írnátok "e" betűs nyelvtöröket?

Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2020. jún. 20. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te tetted-e e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese, te!
2020. jún. 20. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Eper telepen kerek kebellel verne fejbe, meg teperne tejbe....
2020. jún. 20. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Ede, de bedezodoroztad magad (oké, majdnem...)
2020. jún. 20. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:

- Tevék ura!

Te tevél tevévé engem eleve,

Teveled nem ér fel tevefej tétova veleje.

Te terved veté a tevevedelô tavat tavaly távol,

de tévednél, vélvén,

vén híved neved feledve

elvetemedve

vádol.

Nem! Vidd te tevelelkem hovatovább tova,

mivel levet - vert vederbe

feltekerve - nem vedelve

lett betelve

a te tevéd szenvedelme.

Te nevedbe

legyen eme

neveletlen tevetetem

eltemetve!

S evezzevel ava teve

levelkévét kivilevelhevelteve.

A teljes verset itt tudod meghallgatni:

https://www.youtube.com/watch?v=jAZ2cb1TwIk

2020. jún. 20. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jegyzetek eszperente nyelven (hetven meg negyven meg ennek negyede meg emennek fele) esztendeje kelt eme kerekded helyre Karinthy Frigyes, eszperente nyelv mestere. Kedves emberek, legyen kellemes reggeletek! Eme rengeteg e-vel szerkesztett nyelven eregetett jelek nem lesznek rejtelmesek, nem kell nehezen megfejtened ezeket. Keretezett terepeken kezdem, melyeket lengyelek meg e nemzet mellett keletre letelepedett emberek teremtettek. E helyeken e percekben emberek cselezgetve, eszeveszetten kergetnek egy kerek pettyest, mely egyszer-egyszer bemegy egy ketrecbe, leplezetlen kedvet teremtve mellette ezerszer ezerszer ezer emberseregeknek. Ezek tetemes sercseppeket nem feleslegesen eresztettek le e melegben. (Nekem, szeszellenesnek sem kell merednem ezen.) Errefele e helyen es meleg jelesen rettenetes, belegebedten, de rendezetten szerkesztgetnek egybe kellemes meg kellemetlen eseteket nektek eszes emberek. Levente, Eszter, Emese meg kettes Levente mellesleg nem e helyen jeleskednek, mert ezek neten tesznek-vesznek, szerkesztenek. Mellette egyesek rendszeresen hengertekerccsel felleget eregetnek, mely helyre mehet felettes ember: „Teremtette, merre tekeregtetek el?” Feleljetek: merre mehetne ember? Tengereken messze jelenleg egy fekete vezette emberekhez, melyek rettenetesen fejlettek fegyverekben-kereskedelemben, ehhez meg rengeteg felvett jelenetet termelnek, melyeken emberek terefereszerepekben nevettetnek? Nem. Errefele egybeterelt nemzetekhez, melyekhez felvettek? Nem kevesen szedte-vedte emberek, melyek messzebb terpeszkedtek, merre fekhely leple engedte. Keletre sem mehetsz, mert veszedelmes. Egy helyen sem lenne szerencse, lenne megkeseredett kedved s jellemtelen fejesek veres testnedve erekben nem kerengene. Fegyencek mellett leszel, esetleg lefejeznek. Eh, de lelkesedj! Lelkedben-szellemedben-testedben egy egyenes ember – kedvesed, szerelmed, jegyesed, nejed – elengedhetetlen szeretete ereje teljesedjen be meg. Legyen melletted, vele keress kenyeret, szellemesen csevegj, cselekedj, szeretkezz meg szenvedj. Gyereket nevelj, mely gyerekeknek gyereke meg emennek gyereke kedvesen emlegetnek nemegyszer. Esdek, ezt tegye veled Mennyeknek Szent Fejedelme! Nehezen egyetlen eszperente jegyzetem legmeredekebb, fellegekkel leplezett hegye teteje felett lettem. Hegyes szerkezetemet, mellyel e jeleket mesterkedtem, leteszem. Befejezve. (The end.)
2020. jún. 20. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Eltöröm a nyelved.

Nyelvtörés elvégezve

2020. jún. 20. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Meggy megy meg meleg gebe elem tekerve. Nem gerle gereblye Egerbe.
2020. jún. 20. 18:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Serleg sereg seres szelepe szelelve szerepel...
2020. jún. 20. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
e e e e e e e e e e e ee e e ee e
2020. jún. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!