Tudtok-e jó ráolvasásos varázsszöveget, varázsigét, amivel a barátnőm pici cicijeit jól meg tudnám növelni?
Varázs rituálét tudok neked ajánlani.
Elősször vidde el kajálni 1 hónapon keresztül mindig. Ha ez után se lesz melle akkor vegyél 1 pár béka lábat 1 sas tollat és egy kis csillámport. Ezeket az óramutató járásával ellentétesen keverd össze egy forró vízzel teli fazékba majd ha jól elkeverted várd meg amígy kihűlik a főzet. Amint kihült fektesd a barátnődet az asztalra a tollat rakd a kulcs csontjára locsold le a csillámos lével majd kezdj el dobolni a mellein a béka lábakkal. 1 héten belül várd a hatást.
Én barátnőm mellét mágiával nagyobbítattam meg. A Mecsekben él egy amcsi-indián nő, ő azt mondta hogy csináljuk ezt szuperholdkor: kikellett tépjem a párom puniszőréből , és egy nagymellű szoptatós anyukának a tejéből 10 ml-t kellett öszseforralni ánizsgyökérrel és mákolajjal és fél dl forrásvízzel szabad tűzön (vm-ért ezt fontosnak érezte a nő kihangsúlyozni) és ez ha langyosra vissza hűlt akkor kell lehúzni.
Miközben este elkezdett nőni a párom melle az neki kicsit fájdalmas volt, de kibírható. Írj ha tudok vm ben segíteni az üggyel kapcsolatban.
ja és a varázsigét elfelejtettem leírni:
Mai i nga kopu iti ki te uma nui (3x határozottan)
Pici didi amely nőmé,
változzon át komoly tőggyé.
Mini cici legyen duda,
hadd örüljön férjeura.
Úhh, utolsó, én imádlak!!!
Pont ilyesmire gondoltam!!!
Ez a varázsige több, mint tökéletes!!
Remekmű!! Mindennap tízszer el fogom mondani, miközben lágy masszázsban részesítem nőm apró kebleit.
USZOKÓÓÓ BARBARAAA
HÁTSZINES TONHALAHAHAAAA
Ez a varázsige. Néha hangya lesz tőle 2 percig. De az normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!