Hogyan menjek feleségül egy üveg borhoz?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy utána úgyis meginnám, és az tökre hasonlít az átlagos házaspárokra. Úgy értem; a nő elpusztítja a férjet. Viszont ahogy iszom a 2 literes kannás boromat, így egyre csak fogy elfele, de meg akarok Vele esküdni, annyira tetszik. Pont jó testes az üveg is, tele élettel! Sőt, még boldoggá is tesz, annyira de annyira akarom Őt! Előbb, amikor öntöttem a poharamba egy részét, annyira gyorsan öntöttem, hogy a számba spriccelt! De imádom. Őt akarom, érzem! Míg elfogyasztom, hallgatom Essemmtől A Világ Elől című számát, és egyre jobban sajnálom a boromat. Igaz, néha szédít, de hát tipikus pasi, meg kell hagyni. De akkor is Ő az igazi számomra. Szerintetek hogyan tudnám megvalósítani, hogy Vele maradjak? 18L2020. jún. 11. 08:38
11/11 Wadmalac válasza:
Ha habzóbor tele van robbanékony energiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!