Mikor lesz a legközelebbi nap amikor a karácsony vagy a halloween péntek 13ra fog esni?
Figyelt kérdés
nagyon babonás vagyok és tudni szeretném hogy a jövőben mikor lesz ilyen nap mert akkor nem mehetnék ünnepelni :/ főleg halloweenkor#karácsony #hallowern
2020. jún. 7. 12:34
1/11 anonim válasza:
Sajnálattal kell közölnöm hogy az idei évben a halloween pont péntek 13ra fog esni :/
2/11 A kérdező kommentje:
jézusom ne!!:(;(
a 2020 nem lehet rosszabb nem hiszem el
2020. jún. 7. 12:39
3/11 anonim válasza:
KArácsony SOHA nem lehet pénteken!
5/11 anonim válasza:
A halloween is egy magas labda ... mondjuk a halloween nem is magyar ünnep, de annak is fix dátuma van
6/11 anonim válasza:
Örök életű lennél, ha arra várnál, bármelyik megemlített nap péntek 13-ra esne.
7/11 anonim válasza:
Karácsony: dec 25/26 - azaz soha nem lehet 13-án
Halloween: okt 31 - szintén lehetelen.
8/11 anonim válasza:
Kérdező, te most szórakozol? De tök komolyan. Szerinted vicces? Mert segítek: nem az.
9/11 anonim válasza:
És mi lesz veled, ha majd április elseje is péntel 13.-ára fog esni??? :-DDD
10/11 anonim válasza:
Jólvan ám. Fáradt vagyok bedőltem neki xddd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!