Mért mászik egy fura lény a plafonomon?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyik este arra lettem figyelmes, amikor bementem a szobámba, hogy egy fura lény a plafonra van tapadva. Szerintem az anyósom volt. Mit kell ilyenkor tennem? Előre is köszönöm a válaszokat.2020. jún. 3. 18:17
2/10 anonim válasza:
Fújd le rovarírtóval,majd ha leesett,dobd ki.
3/10 anonim válasza:
Megfejtettem: Pók + anyós = fekete özvegy. (Van olyan pókfajta, hogy fekete özvegy.)
4/10 anonim válasza:
Ez a Csigabiga nevezetű létforma volt.. Ő a fajának az utolsója.. Osztagaink már rég próbálják elfogni és valahogy szaporítani.. De még sosem sikerült elfogni..
5/10 anonim válasza:
4. De ha az az utolsó példány, akkor hogyan szaporítanánk? :D
Amúgy...Basszus...Azt hiszem bajban vagyok... Gáz ha tegnap csaptam le egy olyat a lakásomban? A fürdőkádban ült, és szugerált... O~O
6/10 Wadmalac válasza:
"fura lény a plafonra van tapadva. Szerintem az anyósom volt"
Ezek szerint működött a taposóakna a szőnyeg alatt.
7/10 anonim válasza:
Mert keresi a homokórát. Mondd már megneki, hogy nem ott van.!! :D Már kezd engem is kicsit idegesíteni .!! :D (Utóirat, én is a plafonodon vagyok; de én nem vagyok fura; velem ne törődj. :D:D) XD XD XD
8/10 anonim válasza:
*mer tudod, onnan tudtam/vettem észre, hogy zavar,hogy énis hol lennék :D XD
[Nem, amúgy valójában nem vagyok ott.:):))
9/10 anonim válasza:
Ezt neked kell tudod? Anyósod a falra mászik tőled? Onnan már nincs messze hogy a plafonon legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!