Málna vs Jaffa szörp?
Figyelt kérdés
Itt iszom a málnás szörpömet és anyuval azon vitatkoztunk az előbb melyik a finomabb. Ti mit gondoltok? :P2010. júl. 30. 20:04
3/11 anonim válasza:
Véé~r *-* Szóval... málna *mosoly* De mindkettő fincsi.
4/11 anonim válasza:
Jaffa!!!! szénsavas vízzel olyan mint a Fanta.
6/11 A kérdező kommentje:
uhh...keverve!? hát ezt kipróbálom XD
2010. júl. 30. 21:29
7/11 A kérdező kommentje:
mindenkit felpontoztam...:D
2010. júl. 30. 21:29
8/11 anonim válasza:
Én még nem ittam, de szerintem a Citromot keverd a Málnával, aztán a Cseresznyével, majd a Meggyel, ezután az Ananásszal, a Körtével, az Almával, fél liter sörrel, 1 liter VBK-val (1:3), és aztán turmixold össze, és a turmixba rakj még néhány liter étolajat, kecsketejet, és nyers csirkecombot. Finom lett?:D
10/11 A kérdező kommentje:
brajen1 hát nincs turmixom szóval ugrott az egész XD
valahogy az olajat és a csirkecombot kihagynám belőle, de a többi együtt nem lehet rossz, najó még talán a sör és vbk nélkül :PXD
2010. júl. 31. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!