Dikkegygadzso kérdése:
Tégla Zsoze streamjeiből miét beszél olyan viccesen?És Joker olyan nőiesen?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés foglalkoztat már régóta2020. jún. 1. 17:00
1/12 anonim válasza:
Hangtorzítót használnak.
Egyébként azt nem tudod megmondani, hogy gta 5 rp live mikor és hol szokott lenni? :))
Most találtam rá a csatornájára, de ott csak az összevágott van, de valami baromi jó :D
3/12 anonim válasza:
Egyébként a live a Zsozeatya facebook oldalán szokott lenni
4/12 anonim válasza:
#1 vagyok
Azóta rátaláltam. Pont most lett vége, hát én rongyosra röhögtem magam :D
5/12 fanta8 válasza:
Azért beszélnek így mert ilyen a karakterük rp-ben :). Amúgy ja Zsozén fb oldalán szokott lenni este 8 körül
6/12 anonim válasza:
Téglának van egy betegsége, ezt egy live-ban mondta is egyszer, Joker pedig szerintem csak hülyéskedik. :D Olyan nála ez a nőies beszéd, mint Lalinál a dadogás.
7/12 anonim válasza:
Az Ő livejában mondta Tégla? Vagy IC? Mert IC szokott azzal hülyéskedni, hogy ez egy gyerekkori betegség.
8/12 anonim válasza:
(Ő livejában = Tégla saját livejában)
9/12 anonim válasza:
Nincs semmi betegsége a való életben. Szokta mondani hogy farkastorokkal született, de mint a játékbeli karaktere.
Az a baj hogy sok ember tényleg mindent elhisz amit az rpben csinálnak. Zsozé is mondta egyszer hogy ez csak egy szerep mindenki részéről. Csak hát sok a 14 év alatti nézője és hát azok mindent elhisznek.
Tégla és Joker sem igy beszélnek, a Lali sem dadog valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!