Az Istennő akkor sem enné meg a szalámit, ha ananászos pizzán van?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy Láthatatlan Rózsaszín Egyszervú az ananászos pizzát részesíti előnyben és nem szereti a szalámit, de a kettőt együtt szerintetek megenné?
Szeretném ha nem viccelnénk el a kérdést és kritizálnánk egymás vallását!
2020. máj. 15. 06:55
1/4 A kérdező kommentje:
Ez szép! Miért lett áthelyezve a vallás kategóriából a humorba?
Ha valami nem keresztény vallás az akkor már egyből csak egy vicc? Mi ez a hátrányos megkülönböztetés, ez az intoleráns vallási diszkrimináció?
2020. máj. 15. 09:06
2/4 anonim válasza:
Ez van,ha anyu és apu testvérek.
3/4 anonim válasza:
Az egyszarvú le szedné róla a szalámit, az Istennőt nem tudom, mert semmit nem írtál róla és nem ismerem ezt a vallást.
4/4 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés, de valaki még hátha olvassa. Én láthatatlan rózsaszín egyszarvú hívő vagyok, és szerintem ez attól függ, hogy az ananászt szereti jobban, vagy a szalámit utálja jobban. Mert ha az ananászt jobban szereti, akkor nyilván megenné, ha meg nem akkor fordítva. Ha meg egyformán szereti és utálja a kettőt akkor a hangulatától függ. ( De ez csak egyéni vélemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!