Letelt az 1 óra! Feltehetek egy újabb kérdést! De nemtudom mi legyen az (? ) Segítesz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 14:35
11/57 A kérdező kommentje:
:O:D nem szeretem a tölteléket:/:D
nem lehetnél inkább a szénhidrát..a kenyér? vagy a zsemle...?:D vagy akármi?:D:$
lécci:$:D
2010. júl. 29. 15:56
12/57 anonim válasza:
Nekem úgy is jó:P Kis salátám:$:D
13/57 A kérdező kommentje:
:$:D okés:$ zsömim:$♥:D
2010. júl. 29. 15:59
14/57 anonim válasza:
Jó gyorsan válaszolgatsz:D Am hogy nézel ki?:D
15/57 A kérdező kommentje:
zenét hallgatok..meg olvasgatom itt a kérdéseket..meg fészbukozom:) Ugyhogy néha néha idelesek,és nyílván írtál...akkor válaszolok:)
hogy hogy nézek ki?
hát..átlagos vagyok:)vállig érő barna szemem van, a jobb fülemre nem látok, a lábam a földig ér, hátrafésült fehér fogam van, a hátam nincs elől és csak egy anyám van...jah és a szomszéd mellett lakok:):D:D:D:$ és te?:$
2010. júl. 29. 16:03
16/57 anonim válasza:
Én csak kihajolok és kinézek:D Én így szoktam:D Am nekem a postás hordja a levelet, én is a szomszéd mellett lakok:D, van fülem, szemem, hajam, meg ilyenek:D Mikor játszunk?:P:D
17/57 A kérdező kommentje:
jahhh:D ;)
értem...dejó:O akkor majdnem egyformák vagyunk:$:D
hát..nemtudom...mikor?:D te döntsél:D
2010. júl. 29. 16:15
18/57 anonim válasza:
na ezért van hogy óránként lehet csak kérdezni,most ha nem lenne ez a korlát ilyen szarokkal lenne elárasztva az egész oldal :S de így hálisten csak óránként tudnak bedobni ilyeneket
20/57 A kérdező kommentje:
nemtom...a szomszéd mellett lakom..te?:D
2010. júl. 29. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!