Eladó, valakit érdekel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
van egy aranyos fiú barátom, viszont kevés hasznom van belőle... szóval arra gondoltam hogy eladnám,kedves,aranyos,vicces,tud főzni tkarítani! Egész fiatal srác és még jó képű is! Nagyon jól bókól és sok mindenre jó, van humorérzéke is! Szóval ha valaki érdekel jelezze! jól járna vele :D
2020. máj. 13. 13:16
1/9 anonim válasza:
Ha fideszes akkor lehet esetleg róla szó!
2/9 anonim válasza:
Nekem jöhet, jó lesz ganajlapátolásra.
3/9 anonim válasza:
Ezen csak én nem tudok nevetni...? Pedig nem vagyok befordult, prűd vagy ilyesmi...
4/9 anonim válasza:
Hozd el éjfélkor a Blaha Lujza térre. Keresd a zöld kabátos alakot a metrólejárónál. Nála lesz a KP.
5/9 anonim válasza:
Emberkereskedelem? Eleg sok ev borton jar erte, komam. Ne csodalkozz, ha kopogtat a tek, meg ha csak poen is akar ez lenni.
6/9 anonim válasza:
Ivartalanított? Oltott? Féreg hajtott?
7/9 anonim válasza:
vannak papírjai és esetleg egy specifikáció hogy milyen funkciót tud ellátni
?vagy nem e veszett?Van e garancia papír ha meghibásodna?
8/9 anonim válasza:
Milyen elem kell bele? Vagy hálózatról működik? Mik a cserélhető alkatrészei?
9/9 Wadmalac válasza:
Ne dőljetek, be, csajok, átverés.
Megveszed, hazaviszed, éjjel meg kimászik, visszamegy és másnap megint itt fogja árulni.
Engem már nyolcszor adtak el így.
Javaslom, csak napibérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!