Napszemüvegben nem igazán látom, hogy: hol lehet szavazást indítani?
Nekem nincs bajom ezzel a szintezéssel, sőt hasznosnak gondolom nagyon (lehetne akár több is mint 5 szint), mert így kiszűrik a "trollokat" valamelyest és hasonlókat.
De már 2-es szinttől lehet szavazást indítani, de nekem mégsem megy valamiért.
Akkor írjatok nekik a címükre:
info@gyakorikerdesek.hu
moderator@gyakorikerdesek.hu
Ez a kérdés mindig is a humor kategóriában volt vagy csak át lett mozgatva?
Ha eredetileg is a humorban volt, akkor javaslom mindenkinek, hogy eleve 2 napszemüveget hordjon egymáson, ha ezt az oldalt nézi, természetesen a dioptriás szemüveg felett!
"Ez a kérdés mindig is a humor kategóriában volt vagy csak át lett mozgatva?"
Azt nem tudom, a humorban volt-e eredetileg; de amúgy full komoly volt; mert amíg nem volt ez a "sötét kinézetre váltás" -opció addig tényleg kifolyt jóformán a szeme az embernek, olyan vakító volt ez az oldal.
Talán humorba szánták, de ez ilyen "keserédes-humor." Bár, nemtom, azt hiszem, talán mégsem a humorban volt legelőször. Vagy lehet, hogy amikor én följöttem, akkor már mégis át lett rakva. Az a baj, hogy már nem emlékszem; viszont tetszik a hozzászólásod :D (1.,2.,4. voltam:))
;-)
Talán a kérdező majd megírja, hogy eredetileg melyik kategóriában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!