Mondanátok ilyen találós kérdéseket/ vicceket?
A nyuszika megy az erdőben, találkozik a bálnával.
- Hé bálna, neked nem a tengerben kellene lenned?
- De.
-Miért iszik piros pöttyös bögréből a néger?
- mert szomjas
- mit mondott batman robinnak mikor beszálltak a batmobileba?
- gyere robin szálljunk be a batmobileba
"Majd meglátjuk."-mondta a vak, de nem látta meg.
Hogy hívják a kínai tűzoltót? - telefonon
3 elefánt ül a fán és sakkoznak. Mi eben a képtelenség? - hárman nem lehet sakkozni.
Utolsó!
Ezek motoros elefántok.
Honnan tudod?
Ott van letámasztva három motor a fa tövénél.
-Miért eszik a néger fehércsokit a moziban?
-???
-Hogy le ne harapja az újját.
-Mi az: Nágy lába van, foltos és elöl-hátul vérzik?
-???
-Boci,boci tarka, se füle, se farka...
-Mi az: Feldobod fehér leesik nyávog?
-???
-Mindegy, csak macskára essen.
Két szőke nő utazik a buszon. Az egyik megkérdezi a másiktól:- Te az ott nem istván király? A másik válaszol:-Dehogy, István király már ezer év meghalt!
Felszáll egy ember, az utóbbi nő odamegy hozzá. -István, már ezer éve nem láttalak! Mire a másik: -Na ki a hülye?
Pistike egész életében jó volt, felkerül a mennyországba, ahol Szent Péter fogadja. Első nap konzervet esznek. Második nap is konzervet esznek. Amikor már harmadik napja csak konzervet esznek, Pistike lenéz a pokolba, ahol mulatnak az emberek. Megkérdezi Szent Pétertől:- Atyám, én egyész életemben jó voltam, felkerültem ide, és azok az emberek, akik a pokolba kerültek egyfolytába mulatnak, finomabbnál finomabb ételeket esznek. Mi miért csak konzervet eszünk? Mire Szent Péter: -Fiam, minek főzzek kettőnknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!