Agyon lehetne ütni a koronavírust?
Most is agyon lehet ütni:
Szerzel egy vírusos embert, adsz rá szájmaszkot, egy ideig hordania kell, és amikor leveszi akkor az tele lesz koronavírussal, és aztán egy légycsapóval agyon ütheted, csak az a rossz hírem van, hogy nem fog bele halni a covid.
(Ha végeztél a püfölésével mossad meg, szappanos vízzel mert az hatásosabb.)
ha lenne agya lehetne, de eszemen és agyatlan szegény. halmozottan is hátrányos. szerintem petíciót kéne indítani a vírusok szellemi fejlődésének a támogatására.
Az biztos hogy érdekli őket az oktatás, számos intézményben jelentkeztek s csak miattuk be is zárták azt, hogy tiszta körülmények között csak őket "oktathassák". Szóval valamilyen szinten az integrállás megkezdődött.
Kösz a válaszokat g.cik! Vagyis na barátaim.
Kitaláltam mit fogok csinálni: elkezdem őket zaklatni és megfenyegetni telefonon!
Dehogy is! A tudakozót fogom felhívni, hogy ők hívják fel a kis koronavírusokat, hogy ők meg hívjanak fel engem!
Aztán lesz nekik ne mulass. Az összesnek elkenem a szájàt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!