Nagyon pocsék kedvem van. Kaphatnék egy jó viccet? (:
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 15:07
2/16 anonim válasza:
No, lásd kivel van dolgod. :D
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.
:D
3/16 anonim válasza:
2. xDDDD ÁÁááá ezen jót nevettem:D
4/16 anonim válasza:
A sorozáson:
- Van valami baja?
- Még hogy van-e? A gyomorfekélyem naponta bevérzik, a tüdőm egy rossz szivacs, a lábam fordítva van beakasztva és félvak vagyok.
- Alkalmas! Magának megváltás lesz a hősi halál!
:D
5/16 anonim válasza:
két bagoly ül a fán
az egyik megszólal:
huhu
erre a másik:
anyádat ijesztgesd!
6/16 anonim válasza:
Hapsi megy éjjel az országúton, egyszercsak meglát a távolban két világító pontot.
Autó! - gondolja a hapsi.
Autó az anyád! - gondolja a bagoly
7/16 anonim válasza:
Sütögeti az aranyhalat a kisebbségi a folyóparton, látja ezt a komája, odaszól neki: Jaaj te Gazsi, megeszed az aranyhalat, és a három kívánság? - Az má megvót!!!
8/16 anonim válasza:
-Miért nem kaphat a gepárd jogosítványt?
-??
?????
-Mert sosem áll meg a zebránál:)
Az utolsót nem értem, elmondja valaki??
9/16 anonim válasza:
Az a vicc lényege, hogy Gazsi már kívánt hármat, és utána az aranyhalat is megette.
10/16 Stallone_Cobra válasza:
Mi az? Kicsi zöld és háromszög alakú?
KICSI ZÖLD HÁROMSZÖG. XDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!