Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A tesitanároknak van fogalma...

A tesitanároknak van fogalma róla, milyen nehéz arra a kötélre felmászni?

Figyelt kérdés

Miért nem vízszintes helyzetben van az a kotél?

Mert most nem mindenkiből lesz Tarzan, ha nagy lesz, és ottragad egy esőerdőben. Ez kábé ezerből egy ember. (Különbenis, a fejére esik egy erdő? Gondolkozzál. :D :D Egyszercsak így sétál, és leesik a láva elé egy erdő. És nem tudja megkerülni. Akkor talán könnyebb átlendülni rajta. ) De egyébként szerintem ott se konkrétan úgy kell mászni, hogy csak kézi erőből, hanem a két kezeddel húzod magad az indán, és közben a lábaddal sétálsz fölfelé egy fának a törzsén. (Ha mondjuk magas.)

Sőt. A kötélmászásnak nem pont az lenne a lényege, hogy a kötél másszon? Sokkal egyszerűbb lenne, ha rákötnénk a derekunkra és szaladnánk. A többiek meg pedig például esetleg a földön kúszva mepróbálnák elkapni.

Én így látom. Tik? (A kérdés 2/3 részben humor, 1/3 részben némi komolyságot is tartalmaz.) (Meg nyomokban földimogyorót. Meg még egy boxkesztyűt, csak a biztonság kedvéért. Hátha könnyebb kapaszkodni :))

2020. ápr. 11. 13:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 11. 15:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez egyébként jó:) Beszél és közben mutogat gyakorlatokat; nekem tetszik ez a kis házivideó:)
2020. ápr. 11. 15:08
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Ők egyszer régen megtanulták, lehet, hogy nehezen, de már nem emlékeznek rá. A többi nem érdekli őket. Én anno játszótéren is sokat próbálkoztam, és még úgy is alig ment tesiórán.
2020. ápr. 11. 15:40
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem vészes.
2020. ápr. 11. 16:00
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket
2020. ápr. 11. 20:17
 6/17 A kérdező kommentje:
Ja de egyébként az általános iskolás tanárunk akkor már idősebb volt, ő már asszem nem mászott föl nekünk a kötélen, de mintha a középiskolai tanár még fölmászott volna, lehet, hogy a tetejéig is. Tehát ez még az igazsághoz hozzátartozik ezzel kapcsolatban, de attól még nekem nem lett jobb jegyem belőle. Egyébként a fiúk talán mind meg tudták csinálni általánosban, a lányoknak meg, hát igazából a 3 dagika lánynak ajánlotta fel a tesitanár, hogy javíthatnak helyette fekvőtámasszal, de azért még volt, aki kicsit próbálkozott vele, aztán beállt inkább ő is fekvőtámaszozni. Az baj, hogy lehet, hogy alapból nem mindenkinek engedte meg. De valaki, aki meg karcsúbb volt, ő rögtön odament elé fekvőtámaszozni, tehát ő kérés nélkül, hogy tehát nem kérte meg a tanárt, hogy is hadd fekvőtámaszozhasson, csak odament a tanárhoz, miután befuccsolt a kötélmászási kísérlete; és el kezdte csinálni a fekvőtámaszokat. És akkor szal ha elég erőszakos volt az ember; hogy célirányosan, vagy inkább határozottan ide jobb szó, odament a tanárhoz, és el kezdte neki csinálni a fekvőtámaszokat; hogy "Most ez lesz", akkor kaphattak a karcsúbb, kötelet mászni nem tudó lányok is hármast. Máhogy szó nélkül odament, és kérés meg bejelentés nélkül csak fogta, azt fekvőtámaszt csinált, hogy 'most ez lesz helyette, mert én ezt tudom'. Középsuliban csávó tanár volt, olyan 40-45 közötti; általánosban meg egy olyan 54-60 közötti tanárnő volt. Most arra nem emlékszem, mind a kettő elég idegesítően követelt; tehát aki ötöst akart, annak valami genetikailag szuperembernek kellett mindkettőnél születnie (az emberfeletti teljesítményt váró osztályzáshatárok ki is voltak rakva középsuliban a faliujságra); de szóval tehát arra nem emlékszem, hogy középsuliban a kötélmászás kötelező volt-e vajon. Vagy nemtom, lehet, hogy egyszer megkísérelte velünk a tanár, és az volt az általános, hogy nagyon nem ment, és akkor következő évben már inkább hagyta(?) Vagy nemtom. Egyébként az általánosos osztály ott 18 fiú-10 lány volt az osztályban;a középsulisban meg 25 lány és 5 fiú. A lányoknak asszem általánosan nem annyira erős a karjuk, mint a fiúknak. Általánosban 2 lány tudott talán kötélre mászni. De amúgy arra gondolok,hogy még az is lehetséges; hogy valaki középsuliban csak megkérte a tanárt, hogy másszon föl a tetejére; és akkor azért mászott föl, és nem volt osztályzás belőle. Ezt már nem tudom.
2020. ápr. 11. 20:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg örülök hogy ilyet is osztályoz mert ebből ötös vagyok és nem csak labdajátékokat
2020. ápr. 12. 09:46
 8/17 A kérdező kommentje:
Én ezt hiába próbáltam anno, figyeltem, hogy hogyan kulcsolják a többiek, tanár is megmutatta, de abszolúte nem ment:S:D:D:D Tehát én már eleve ott leragadtam:D Meg nem is volt túl izmos a karom:S:D De én asszem, hogy mégha a kulcsolás ment is volna jól, akkor se jutottam volna talán sokkal magasabbra. :D Bár, akkor lehet, ki tudja. :D Én amúgy röplabdára jártam ilyen óra utáni szakkörre:):):) Az még ment, tehát általában (10ből-9szer biztos) át tudtam ütni nyitáskor a labdát a túlsó térfélre; de ez a kötélmászás ez nagy mumus volt:S:):)
2020. ápr. 12. 14:44
 9/17 anonim ***** válasza:
33%
Miért lenne nehéz kötélre mászni? Meg van a módja, a speciális fogás lábbal, ami a lényege. A rúdra mászás rosszabb. Abból mindig szálka ment a lábamba, ahol kopott volt a fa rúd, de a kötélre fel lehet menni könnyedén.
2020. ápr. 12. 20:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Most nézem, hogy vicc kategória.

Akkor viszont tedd a padlóra és eguensúlyozz rajya egy vonalba. 😃

2020. ápr. 12. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!