Szerintetek a Zsanett vagy a Krisztián név szebb egy halnak?
Első körben lehet egy kislány halacskát választok, talán ő jobban a kezeim közé simul! :)
Odafigyelek majd rá, fésülöm a dús fekete haját, a körmeit pirosra festem és színben hozzá passzoló kabátot adok majd rá. Már alig várom, hogy mindig elverjem sakkban! :)
Ez nagyon jól hangzik! :)
Viszont szerintem kicsit tanítgasd is, mert a Zsanett nevű kislány halacskák nagyon butuskák :( illetve imádnak ficánkolni is. Te nagyon kiváló nevelőnek tűnsz, biztosan van terved arra az esetre is, ha nagyon elfajul a helyzet! Igazam van, ugye? :)
Jaj, akkor az alapvető dolgokat is meg fogom neki tanítani, például hogy magunkat soroljuk fel utoljára!:)
Számos tervvel, ötletettel, mókával, innovációval és motivációval vagyok tele, de ez leginkább a nevelőtársamnak köszönhető, annyi mindent tanultam tőle!:)
#8 Itt csak a bocik füveznek, mi nem!:)
#9 Micsoda névjavaslat! A három név közül ez tetszik a legjobban, a viselője lehetne egy nagyon aranyos csikóhalacska, annyira szeretgetném amikor békésen úszkál és nem ficánkolgat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!