Szerintetek melyik Disney hercegnő nyerne egy Last One Standing jellegű csatában?
Figyelt kérdés
A hercegnők használhatnak bármilyen fegyvert vagy varázslatot, amivel rendelkeznek. Addig tart a csata, amíg már csak egy hercegnő marad életben.
Résztvevők: Mulán
Merida
Belle
Hamupipőke
Elza
Hogy igazságos legyen, a többiek kapnak egy radiátort, hogy elhárítsák a jeges ringyó(Elza) varázslatát. Bellenek segíteni fog a szörnyeteg, Hamupipőke meg kap egy rotációs kapát.
Ki lesz a nyertes?
2020. ápr. 7. 11:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy mulán merida döntő lenne.Nálam mindig is a Merida volt a NUMBER1 a Mulámt meg nem szeretem szóval a merida.
1.Merida
2.Mulán
3.Elza
4.Belle
5.Hamupipőke
2/3 A kérdező kommentje:
Nem rossz, de szerintem ha Hamupipőkének van rotációs kapája, azzal le tudja szedni Belle meg a szörnyet
2020. ápr. 7. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!