Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az ember tud keservesen röhögni?

Az ember tud keservesen röhögni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Sőt még keservesen köhögni is tud!

:D

2010. júl. 26. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Én például,mikor a fizikám 1-es lett(1 ponton múlt a 2-es),akkor keservesen röhögtem.És ember vagyok.Nem buktam meg fizikából aztán,3-as lettem.Röhögtem magamon meg a vénlány tanáron..XD
2010. júl. 26. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
igen:)
2010. júl. 26. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem...HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH :DDDDDDD

Bocsix D

2010. júl. 26. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
tud:az én apósom mindig keservesn röhög,de komolyan,mindenki azt hiszi,hogy sír mikor nevet :D
2010. júl. 26. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
tegnap meghányattam a seggem kicsit túl jót tett a tegnappalfélholnapelőtti sóskörtésrozmaringos bakkancsnokedli. De ez annyira nemtúlegyszerűen lényeges mert Hejőröcsöge polgármesterének vakkantós gumicsizmás pirospaprikájából itta a lepcsánkásszopánkát.
2010. júl. 26. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
No de aki tud keservesen nevetni, az ember-e?
2010. júl. 26. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
20:07-es hát ezen szakadtam.....kb 2x neki kellett futnom hogy végigolvassam...XD
2010. júl. 26. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:
áhh...ilyet ember nem tud...erre csakis a medvedisznóember képes
2010. júl. 26. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Szegény nagymamám kitűnően kente ezt a műfajt. Poén beüt, óriási mamahahota, aztán ahogy a levegő sípolva fogyogat, egyre kétségbeesettebb szemöldöktartás, oldalára szoruló tenyér, másik kéz megtámaszkodik valahol, előrehajol jobban, belélegezni próbálás közben "jajajaj, jajdehúzza" fonémák ismételgetése, tehát volt földön fekvő ember bőven, aki segített volna, ha nem a földön fekszik. Na ez, feltételezem, keserves röhögés.
2010. júl. 26. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!