Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írnátok minél nagyobb hülyeség...

Írnátok minél nagyobb hülyeségeket?

Figyelt kérdés
Minden jöhet.
2020. márc. 31. 23:24
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
60%
Műhányás közhelyen vagy szőrszakállat csinálni az adott illetőnek nyomva egy képet a Facebook adatlapjára de az eléggé gonosz és sértő lenne vagy rúzzsal kikeni vagy sikosítóval bekenni az arcát mondjuk vannak még hülyeségek a tarsolyomban
2020. ápr. 1. 00:22
 22/36 anonim ***** válasza:
85%

Szívatni a nőket egy rendes fotógéppel ami hangot add azt gondolja hátulról fotózod főleg a szoknyásokat vagy nem tudom de ők meg is kergetnének meg valaki csövest felbérelni hogy mászom rá a csajra csak viccből

Mondjuk nekik nem számít ha beviszik is mert van meleg hely

Várjunk meg mondjuk beöltözni beteg kisfiúnak aki mondjuk egy kilapított plüs kutyust húz a háta mögött

Kipingálni a rossz akaró tanár kocsiját wc gurígákkal

Elektrosokkot tenni valaki alá nem tudom sampont helyet valami hülye anyagot beletenni a tubus nem emberi eredeűt mondjuk hideg vízét

2020. ápr. 1. 00:28
 23/36 anonim ***** válasza:
Vagy ha valakinek van valami kényeztető játékszere otthon mondjuk lánynak kesztyűs kézzel bekenni olyasfajta ragasztóval ami egy ideig hat és lefényképezni az illetőt akció közben tudnék még
2020. ápr. 1. 00:30
 24/36 anonim ***** válasza:

Vagy valakiket akció közben kitenni a profiljukra de azt letiltja automatikusan face szóval nem

De tudnék még nekem volt egy durva esetén a volt csajommal ha megcsinálom le is csukknak az hodziher

2020. ápr. 1. 00:31
 25/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem tudom Ennyi tudok jah meg porszívózni a mezőn aztán kihívni a tűzoltókat de te mondod csak felszívod a pollent a vetésről
2020. ápr. 1. 00:34
 26/36 anonim ***** válasza:
Megóvod a népet meg ilyenek nem tudom meg áramütést szenvedetett játszani
2020. ápr. 1. 00:34
 27/36 anonim ***** válasza:
Meg vízes zacskókkal ráugrani a barátnődre húsvétkor és azt kénne rákényszeríteni hogy mondja azt te vagy whirpool a vízipokémon téged választalak jah meg beszívni úgy hogy vizipipával hogy egész házban füst van szülőket vagy tűzoltókat kihívni hogy lángol a testem meg ilyen egyéb hülyeséggek Hitler jelmez esetleg lufikkal nem tudom egy meccset megbontani mondjuk tömeges befutással
2020. ápr. 1. 00:38
 28/36 anonim ***** válasza:

Meg túl pici ruhákban az utcára menni mint az egyik filmben az iskola igazgató

Jah meg műpénzt osztani a kéregetőknek 😉 tőlem szoktak

Ezt megcsinálom xD műpénzzel átverem őket

2020. ápr. 1. 00:41
 29/36 anonim ***** válasza:
Narkósat játszani a munkahelyen mondjuk azért meg kidobnak
2020. ápr. 1. 00:43
 30/36 anonim ***** válasza:
60%
Vagy valami rendezvényen
2020. ápr. 1. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!