Ha hirtelen megjelenne előtted Jókai Mór, mit tennél:?
Figyelt kérdés
2020. márc. 5. 10:56
1/19 anonim válasza:
Megkérdezném tőle hogyan támadt fel, hisz én is meg akarom ismételni.
3/19 anonim válasza:
Mivel nem ismerném fel, valószínűleg csak csodálkoznék, hogy milyen furcsán néz ki az illető.
4/19 anonim válasza:
Neked megjelent? Megint füvezel?
5/19 anonim válasza:
Bevezetném a másik szobába, ahol már ott ül a József Attila, meg a Juhász Gyula, hogy ultizhassanak, én meg kibicelnék nekik.
Időnként forró, vagy jéghideg italokat szolgálnék fel, meg süteményt, mert jó házigazda vagyok és megérdeklődném tőlük, hogy az Anita Ekberg nem akar e hirtelen megjelenni előttem?
6/19 anonim válasza:
Jó lenne tudni, mennyi darab költőt és költőnőt ismersz, mert lassan mindre sor kerül.
7/19 anonim válasza:
Most az összes magyar költőről meg fogod ezt kérdezni, vagy mi a fene bajod van?
8/19 A kérdező kommentje:
Én csak azokról kérdezek, akik a koronavírus miatt támadtak fel, mivel a maguk korában királyok voltak, de csak a J betűsök.
2020. márc. 5. 14:37
9/19 anonim válasza:
Ha hirtelen meg jelenne előtted J, mit tennél? :)
10/19 A kérdező kommentje:
Jelennék.
2020. márc. 5. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!