Mennyit nől a köröm másfél óra alatt?
Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 20:59
2/8 anonim válasza:
Csak egy pirinyót.
Ha ennél pontosabb értéket vártál, azzal is szolgálhatok, de csak fényévben tudom megadni, mert csillagász vagyok.
3/8 anonim válasza:
A köröm növekedése kézen 0,5-1 mm, lábon 0,2-0,5 mm hetente, tehát másfél óra alatt a növekedés kézen 0,00044641 - 0,00089284 mm, lábon 0,00017856 – 0,00044641 mm.
6/8 anonim válasza:
#2 vagyok.
Ha a hármas válaszoló adatai jók, akkor
0,0000000000000000000000004223364690273366 fényév
bár csekély százmillió km-es méretek alatt kissé bizonytalan és gyakorlatlan vagyok, de fő a pontosság, ellenőrizd le.
7/8 TappancsMancs válasza:
Jó a kérdés. Már készítettünk is egy kutatási tervet és ráállt a team, keressük a kutatásfinanszírozókat. Tárgyalunk a Smithsonian Intézettel és eddig úgy tűnik, hogy kapnánk laboratóriumot az év második felében, de ez csak ennyi. Érdeklődését fejezte ki továbbá a Max Planck Intézet is, ők a kutatásban is részt vennének és a finanszírozásban is, akkor viszont közös lenne a kutatási eredmény is - ez megfontolandó a pályázat szempontjából is, illetve a későbbi felhasználási jogok is megoszlanának. (Csak zárójelben: brit tudósok érdeklődnek a kutatási téma iránt, és jelezték, hogy nekik van hozzá körmük. - Hááát nem tudom. Szerintem az nekünk is van.) Ami a pénzügyi részét illeti a Johnson & Johnson és a L’Oréal finanszírozná a vizsgálatot 45 és 35% arányokkal, és mindketten részlegesen beleszólnának a kutatás területeibe. Nagy vonalakban csak ennyi, ha bármi van azonnal szólj.
8/8 anonim válasza:
Nem "nől", hanem "nőlik". (bár ez mást is jelenthet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!