Pókember még szűz?
Figyelt kérdés
Mert ugye ha már szeretkezett volna a Pókasszonnyal, az már leharapta volna a fejét.2020. febr. 20. 19:54
1/16 anonim válasza:
nem
már elkapta a batgirl-t hátulról mikor batman nem figyelt ;D
2/16 anonim válasza:
Egyszer egy 25.birodalmi német robotpókal volt egyszer berlinben,de hogy történt-e köztük valami az titok.
Mindenesetre ez egy PÓK-oli kérdés.
4/16 anonim válasza:
Ha meg lekoptatja a csaj. Akkor Kopember.
Mindenesetre , akit megrakott, annál a következő ember aki szemügyre veszi csak azt látja hogy jó régen nem asz-hatott már mert pókhálós a suncija :D
6/16 anonim válasza:
* Amúgy volt olyan, kisgyerekek kukacháborúztak, a kicsi még nem tudott írni, vagy csak angolul nem; és akkor a kicsi akarta, hogy ilyen nevei legyenek az ő csapatának tagjainak, hogy Peter, meg MJ , és akkor a nagyobb testvér meg úgy írta be neki, hogy Pítör, meg MG :D:D:D De lehet, hogy ő is csak poénból csinálta, meg unta is, hogy mindig rátestálták a kisöccsét. :S :):)
7/16 anonim válasza:
*MJ mint Mary Jane, és akkor emdzséj kiejtve így ez a rövidítés, az MG pedig rosszul van írva, mert az meg emmDzsí :):)
8/16 anonim válasza:
*Egyébként kh, az Wors Armageddon számítógépes játék, szal csak ha valakinek erről nem ugrik be. :)
És bocsánat, és én egyébként tényleg nem tudom, volt -e valami fizikai
Peter és Mary Jane, vagy Felicia, vagy Debra között. Nemláttam még ilyen parkőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!