Hogyan tudnám felrobbantani az internetet?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy ez meg az felrobbantotta az internetet. Én is fel akarom robbantani. Hogyan kell? TNT vagy mi kell hozzá?2020. febr. 19. 08:21
1/6 anonim válasza:
Denaturált szesz és kutyatáp elegye kell hozzá.
2/6 anonim válasza:
Én egyszerűen csak kinyilatkoztatom isteni okosságaimat, és már robban is.
Üdv, sóbert nórbi
3/6 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy videót arról, hogy megtaláltad Soros György gyerekkori koponyáját, a Fidesz székház alagsorában. Legyen ez a cím is.
Tutira ütne!
4/6 anonim válasza:
Inkább csak mondd le. Egyszerűbb. Nem lesz net ugyan úgy, mintha robbantanád.
5/6 anonim válasza:
Az isis már a netet sem képes felrobbantani.
6/6 anonim válasza:
Kell hozzá egy gép, amin van internet, kell egy kis benzin csakis a Shell kútról, meg egy szál gyufa.
Nincs más dolgod, mint körbelocsolni az internetet, jelen esetben a gépet és rádobni a gyufaszálat, de nagyon fontos, hogy égnie kell, máshogy sajnos nem működik. :(
Ajánlom, hogy a kertben próbáld, ott sokkal látványosabb, mint a szobában.
További tippekért kövess be instán: @parizerzabáló2847
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!