Emlékezzünk vissza együtt a régi Dancsó Péterre! Mi volt tőle e kedvenc idézetetek? Emleketek, amit adott? (Persze, akik rajta nőttek fel és látták a változásását)
Én 13 évesen kezdtem el nézni és most 19 évesen is szeretem őt.
Nekem az a véleményem, hogy nem olyan drasztikus a változás, mint, ahogy azt az emberek látják. Arról van szó, hogy amikor levette a fekete pulcsit egyből bepánikolt mindenki, hogy "ez már nem az a Dancsó" miközben csak változásra vágyott,viszont, ha még ma is abban a cuccban nyomná a kókuszreszeléket, kredencet, reszeltsajtot, akkor meg már rég nem is lenne nézője. Meg azért mi lenne már, ha ugyan olyan lenne az ember 32 évesen, mint 25-26 évesen? És egyáltalán miről készítene még szakszerűent? Az emberek változnak. Viszont, ha belegondolsz, nincs akkora változás, régen is ugyanezt csinálta, mint most, csak nem videóklipekkel, hanem filmekkel, ugyan úgy sz.rokat kritizált, amit egyben sikerült felhype-olnia (Álom.net)
Az emberek dramatizálják túl ezt az egészet, de a 80%-nak az a baja, hogy van pénze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!