Mi volt a legutolsó jócselekedeted?
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 13:20
1/9 anonim válasza:
Válaszolok itt sok-sok gyökér kérdésre.
2/9 anonim válasza:
Én sok-sok gyökér kérdést írok, hogy legyen mire válaszolni.
3/9 Omnifix válasza:
Reggel átkísértem egy vakot az úttesten.
Nem volt könnyű dolgom, ugyanis egyáltalán nem akart átmenni.
4/9 anonim válasza:
Bocsánatot kértem egy ellenségemtől. Ez az egyik legjobb erény a többi közül. Ahogy Jézus mondaná: "Az ellenséged a fele barátod."
5/9 anonim válasza:
Odaadtam a telefonomat egy lánynak hogy taxit hívjon. Az övé lemerült. Én tárcsáztam a számot nem kamu volt. KB egy időben volt hogy egy anyának aki kisgyerekkel volt neki is lemerült a telefonja és odaadtam az enyémet hogy az ismerősét felhívja mert lekéste a buszt.
7/9 Wadmalac válasza:
Nem fulladtam meg hajnalban a náthától, csak majdnem.
Ezzel egy csomó pénzt megspóroltam anyáméknak.
8/9 anonim válasza:
Jujj! Ezt ""Az ellenséged a fele barátod."" félreolvastam. :D Így jött ki: "Az ellenséged fele a barátod." Valamit nagyon elnéztem. XD Egyébként, a legeslegutóbbi legjobb cselekedetem tudéj, .... Az, hogy megkentem egy vajaksenyeret!! Két-ki-ló-lek-vár-ral-. :):):) Na jó, nem , csakfél decivót. Decibel, mert amúltkorjában hallottam ezt a jó szót. :) Ja és még csináltam rá szószat, de ehetetlen lett , mert teleraktam minden bigyóval, úgyhogy kidobtam. :D A kutyának se kellett meg. :D:D
9/9 anonim válasza:
Egy kínait elvittem a koronakiállításra.
Úgy tudom, szeretik az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!