Valaki segítsen lécci Miert nem énekel és beszél a térképem?
Tegnap vettem egy térképet direkt jó drágát hogy minőségi legyen. Mert láttam a Dóra a felfedezőben de egyszerűen nem működik kértem szépen és keményebben de egyszerűen semmi válasz :( Most nagyon szomorú vagyok
Szerintetek mi lehet az oka?
Nos, kedves kérdező.
Sajnos nem minden esetben minőségi a drága áru. Jelen esetben ha a térkép bármely pontján fel van tüntetve az a felirat, hogy "Made in China" akkor nem biztos hogy fog működni, én is így jártam. Ha nincs feltüntetve a felirat lehet hogy csak elemet kell benne cserélni. Ha ez sem válik be próbálja hangosabban mondani hogy TÉRKÉP.Legvégsőbb esetben ha ez sem vállna be akkor hagyja térképét téli álmot aludni ami kb márciusig fog tartani. Dóránál csupán azért nem merülhettek fel ilyen problémák mert ő egy Hacker.
Fel a fejjel, szomorkodásra semmi ok, addig is használja erőszeretettel a Google mapset.
Új Jumanji filmeket nem láttad, ugye?
Ott megmondják, hogy a térkép csak a megfelelő karakter számára működik.
Ezek szerint te nem az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!