Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szeretnék egy kis zsozsót,...

Szeretnék egy kis zsozsót, mit kell csinálni, hogy börtönbe csukjanak?

Figyelt kérdés

Tapasztalatlan vagyok egy kicsit, nem akarok felfüggesztett, vagy pénzbüntetést, vagy otthoni mozgáskorlátozást, mert az kitolás lenne, így tanácsot kérek mi az, ami miatt biztosan lecsuknak, hogy perelhessem a Magyar Államot a rossz tartási körülményekért, mint például a reggeli féldeci elmaradását, a mediterrán napsütés hiányát, vagy a rideg hangot kárhoztatva, amivel a smasszer kellemes ébredést kíván reggelente és megkérdezi, hogy milyen menüt kérek reggelire és tízóraira, ebédre mit szeretnék, meg hogy milyen szórakozásban akarok aznap részt venni?

Úgy tudom, hogy azért is jár egymillió, ha nem elég gyors az internet, vagy kilencven TV csatornánál kevesebb van a zárkába bevezetve.

Ha valakinek nem teljesen simára vasalt és keményített a szabókkal ráigazított öltözéke, az már kétmillió, márpedig nekem kellene egy kis nyugdíjkiegészítés, mit javasoltok, rablást, vagy gyilkossági kísérletet, vagy terrorakciót?

2020. jan. 21. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Csatlakozom a buckalakó köszmondáshoz.

Már-ki

2020. jan. 21. 23:49
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként akasszál föl a padláson, vagy a spájzban a plafonra egy sonkát, hívasd ki a tévét hogy te nyilvános akasztást fogsz csinálni. Ezért izgatásért, fölbujtásért, fölhajtásért (ha van Pál-inkád) és előre kitervelt különös kegytelenséggel elkövetett akasztás a-lapos Plútó gyanúja miatt feltartóztatnak, vagy le, és bedugnak egy fagyasztóba.

Már-ki

2020. jan. 21. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Fancy-Slice me nice
2020. jan. 21. 23:59
 14/15 A kérdező kommentje:

Engem már felizgattál, de sajnos Pál inkám nincs de esetleg - Péter azték is jó?

A sonka az túl sós, de talán egy kabát felakasztása is megteszi?

A szomszéd vörösbögyösre rámordultam reggel, hogy - 'napot -, erre láttam, beizgult egy kicsit.

Ezekért hány évet lehet kapni?

2020. jan. 22. 02:15
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

De ha az a sonka folytatódna egy testben, akkor már mindjárt más a lehányzó fekvése...

Már-ki

2020. jan. 22. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!