Az igaz hogy ha a multifunkcionális szóból elveszünk 17 betűt majd hozzáadunk egy S meg egy Ő és egy R betűt az jön ki hogy SÖR?
Az én mélyenszántó nyelvészeti gondolatmenetem eredménye megalapozott vagy sem?
Dr.prof.dobrivecser
Hibás az elméleted.
A végeredmény: ŐRS
Dr.prof.dobrivecser, zseniális felvetés. Azonban maradjon meg a sör az energiamegmaradás eszközeként és javaslom hogy adjuk hozzá most már a 17 betűt, hogy a sör multifunkcionális lehessen (sörhas, sörét, utóbbi sörözés a réten lövöldözés közben).
Már-ki
Sőrnyen sajnálom Már-ki nagyúr, de a sőr nem játék,hanem sőrnyen fontos alkotóeleme az univerzumnak.
A sőrétesel sőre lövöldözés nem úricselekedet.
Na ne, a sör az csak ne jöjjön ki, gondolni sem szeretek az ilyesmire, mert pazarlás és másnap zabálhatja az ember a savanyú káposztát.
Arról nem is beszélek, hogy ha az alapozást mélyszántásra teszed, akkor hepehupás lesz a padló, bár azzal elvileg egyet lehet érteni, hogy a sör jutott az eszedbe, de mégis, így télvíz idején legyen inkább forralt bor, vagy legalább is kisüsti, az sokkal praktikusabb és a részegesek ( az óperzsa nyel+vész fonetikából) is jobban szeretik ezt okádni kellemes utóíze miatt.
Az ŐRS vezér téren SŐR-t ittam amikor SŐRén szálán eltüntem,azóta is keresem magam.
True story
Aki megissza más sörét, annak jár csak sörét.
A SÖR átitatja az univerzumot, söratomok töltik be a teret, ezért világegyetemünk inkább Sörverzum, persze van Borverzum és Pályinkaverzum is, de az Univerzumhoz az Unicumverzum áll, mint a Multipiaverzum része.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!