Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan segithetem az együtt...

Hogyan segithetem az együtt az űrbetaszitott tuksókért alapitvány működésért?

Figyelt kérdés

Évente 6 millió űrbe hajitott farönk szenved depressziós tünetekkel és pusztul el magányosan.

Én szeretnék tenni valamit a szegény tuskó farönkökért az űrben.

Segitsük meg őket.

2020. jan. 19. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tönkre kell menni és pályázatot kiírni.
2020. jan. 19. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

Csereprogram indul. A sok földi humanoid tuskót fel kell lőni a fellőtt tuskók helyére. Itt lent aztán gyökér-kezeléssel - tudtommal gyökereket is fellőttek - a humanoid gyökerek fellövésével lehet majd a depressziójukat gyógyítani. A tűzbe hozást ki kell zárni az életükből. A kérgesebbeket Facebookról és annak megszűnéséről szóló viccekkel lehet felvidítani. Kor hadásgátlót kell adni nekik naponta fagyálló bor locsolásával, hogy fiatalok maradjanak.

Már-ki

2020. jan. 19. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Az első tuskót még hercules dobta a medve után az űrbe.
2020. jan. 19. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Igen, már Hercules elkezdte, mert a kedve leromlott, depressziós lett és összetévesztette a kedvét a medvével.

A NASA Olivér azóta sztendapol.

Már-ki

2020. jan. 19. 19:01
 5/5 Wadmalac ***** válasza:
93%
A tuskók nem mennek az űrbe. Itt maradnak és politizálnak.
2020. jan. 22. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!