Miért kell kimosni a törülközöt? Hiszen mikor beletörülközünk tiszták vagyunk! (LENT! )
Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt a kerdést már sokan feltették de én nem csak a vicces válaszokra (bár azokra is!!) vagyok kiváncsi, hanem a tudományos válaszra is! Szal kérlek írjatok vicces meg tudományos választ is!2010. júl. 21. 22:39
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert ha beletörlöd magad, akkor vizes lesz. A nedves törülközőben egy idő után új életforma kezd életre kelni (baktérium). Próbáld meg, hogy egy darabig nem mosod ki és egyből megtudod a választ. :)
2/11 A kérdező kommentje:
XD Köszi! :)
2010. júl. 21. 22:54
3/11 anonim válasza:
az első válaszolóba belekötnék, ugyanis ki mondta h a törölközőt nem szárítjuk ki?
viszont a törölközés fontos funkciója a szárítás mellett h ledörzsölje az elhalt hámsejteket.Szóval akármilyen tiszta vagy a törölköző akkor is koszolódik.
4/11 anonim válasza:
23:44 Száríthatod akárhogy, abban mindig marad annyi nedvesség, hogy elinduljon a baktériumok fejlődése.
5/11 A kérdező kommentje:
OKés! Köszi mostmár értem! :)
2010. júl. 22. 09:27
6/11 anonim válasza:
Jajj de buta vagy...Azért, hogy foggyon a mosópor, mert a törölköző egy gonosz kis rongydarab, ami csődbe akar vinni mert mindig mosni kell.
7/11 anonim válasza:
mer ha tul sokáig vizes marad egyre több baci lesz rajta és elkezd penészesedni....tapasztalat...XD
9/11 anonim válasza:
egy idő után még büdös is lesz...és ha ugy törölközöl bele akkor te is az leszel és hiába fürödtél=/...
amugy meg csak azért hogy a mosógépben fennmaradó üreshelyet kitöltse és a sok ruha ne a dobnak ütközzön hanem a puha törölközönek:DxD
10/11 anonim válasza:
Nem szabad kimosni! Nehogy őrültséget csinálj! Ha mégis megteszed, akkor kimosod belőle a törölköző természetes baktériumflóráját! Minden törölközés után hajtogasd össze és rakd egy zacskóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!