Houston, baj van! Vihar van a biliben! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 20:49
11/18 anonim válasza:
Csak a keze ne lenne ennyire jeges :D
Férj ura a jegy-es
12/18 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2020. jan. 11. 15:22
13/18 anonim válasza:
Egenegen, értem a gondot.
A baj forrása, ez, meg az.
Jelen állás szerint az Angol kutatók arra következtetésre jutottak több évtizedes - ezirányú kutatás után, hogy csak így, meg úgy lehet megoldani.
14/18 anonim válasza:
Kedves lepontozós akárki ! Kívánom neked is legyen benne részed. Hogy fejbekkúr egy részeg :D
15/18 A kérdező kommentje:
#14: Mindenkit zöldelltem
2020. jan. 15. 11:05
16/18 anonim válasza:
#14 neked annyira számít a pontozás? Velem egy 75%-os meg még mit tudom én kik csőlátású fafejek vitatkoztak olyanon, amiről csak olvastak és mindenhol visszamenőleg lepontoztak, így lett 71-ről 61%-om. Ki nem sz..ja le? Ne foglalkozz vele. Ha ez nekik ki eleget ülést okoz és ez az egyetlen örömük az életben.
Már-ki
17/18 anonim válasza:
Amint olvashatod azt is viccesen próbáltam meg leírni.
Régen jobban kiakasztott ma már kevésbé.
18/18 anonim válasza:
Oké, ellensúlyként én nyomok neked egy ződet.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!