Valamit kérdezni akartam, de elfelejtettem, hogy mit. Nem tudod véletlenül, hogy mi volt?
Figyelt kérdés
közben még új év is lett.. reménytelen ügy2020. jan. 2. 20:18
11/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező én lefogazásom idején simán csak -ki voltam, majd visszakapva i de gen ere Márki lettem, a Zűrflotta fűtanácsadója, Cavinton grófja, Magam ura.
Már-ki
12/17 A kérdező kommentje:
#11 Ó! Megtisztelő a jelenléted.
#10. Hát igen. Ebben is van valami. Lefárasztó valami. Hát ideje aludni menni. Jó éjszakát!
2020. jan. 2. 22:37
13/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező, köszönöm szíves fogadtatásodat a Cavintonnal szomszédos bolygódon.
Jó éjt!
Már-ki
14/17 A kérdező kommentje:
Megint eszembe jutott, hogy nem jut eszembe...
2020. aug. 29. 19:03
15/17 anonim válasza:
Eszembe jutott de mire ide értem elfelejtettem közben neked már eszedbe jutott?
16/17 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos.
2020. szept. 6. 21:55
17/17 A kérdező kommentje:
Csak az jutott eszembe, hogy ezt már régen kérdeztem, kikerestem. Rácsodálkoztam, hogy tudtam ennyire hallatlanul érdekfeszítő problémát felvetni, azt nem már tudom.
2020. szept. 8. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!