Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mondd, te süket vagy?

Mondd, te süket vagy?

Figyelt kérdés
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!

2020. jan. 2. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudom neked mi bajod lehet mert a másik kérdésednél sem fejtetted ki. A humor topicba tettél fel egy teljesen értelmetlen kérdést és összefüggéstelen kulcsszavakat adtál meg. Mit szeretnél vagy mire vársz? :)
2020. jan. 2. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor legyen mondjuk mindből:tuttifrutti,vanillia,rumos dió,karamell és kávé

Ja,csak ne spórold ki belőle a pisztáciát!

2020. jan. 2. 18:45
 3/12 anonim válasza:
90%
Kedves egyes. Nem értem mért vagy goromba és undok mert amúgy abszolút van értelme a kérdésnek. Aki szereti a Terence Hill, Bud Spencer filmeket az pontosan tudja hogy miről van szó. Ha meg túl fiatal vagy akkor érdemes volna megnézned.. Lehet hogy úgy beszélek mit egy nagyi de még fiatal vagyok s így is imádom ezeket a filmeket
2020. jan. 2. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól van na ne tessék leharapni a fejem. :D
2020. jan. 2. 18:49
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Süket vagyok, hát nem tudtad, két d-vel. Miért nem kiabálsz hangosabban, mert hogy te ki abálod a pisztáciát a csokoládéból, aztán ráöntöd a kamionnyi görög salátát pókerarccal az egészre,és hiába mondom hogy dühödben ne főzzél még erre babot, mert delfingom tőle magam.

Egyébként a mondd-nál múlt időben mont, azaz hegy. A régi mondás szerént hegyénél kopik el a tarka tehén.

Már-ki

2020. jan. 2. 18:50
 6/12 anonim ***** válasza:
18%

#3:

Viszont nektek meg el kéne fogadni, hogy vannak olyanok, akiknek már a 2 könyökükön jönnek ki ezek a 10.000x lerágott évtizedes poénok, és már nem tartják viccesnek, mitöbb, sokkal inkább idegesítőnek.

2020. jan. 2. 19:17
 7/12 A kérdező kommentje:
#6. ,,Szóval te ilyen okos gyerek vagy."
2020. jan. 2. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
He?
2020. jan. 2. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#8 jó a kérdés:

#6 gondolom nem gondolt a két könyök hosszal született 10 ezer grammal tíz év terhesség után született újszülöttekre, akiknek minden vicc új.

Kérdező meg valószínűleg válaszoló ezen okosságát emelintette ki.

Már-ki

2020. jan. 2. 22:08
 10/12 Jól van ez így? ***** válasza:
100%
Piros lámpánál nem ismerkedek!
2020. jan. 3. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!