A tejfel szó miért van rokonságban a felhő szavunkkal?
Figyelt kérdés
#tejfel rokonságban #felhő szavunkkal
2019. dec. 30. 03:34
1/3 anonim válasza:
Mert az anyukája ángyának a keresztfia öccsének a sógorának az apósa neki és időnként leisszák magukat a sárga Terra Australis Incognita-ig, de csak ha jókedvük van, mint most, szilveszter sztalonekor.
2/3 A kérdező kommentje:
Ment a ződ, mert ez hasznos vót.
Ezt nem gondoltam, hogy még az ángyának is...
Honnan gyötté reá a Sztallónére?
Egyébként azt hittem hogy ugyanaz, mint a lehő meg a tejlé közt. A kettő meg együtt tejfelhő. Én így ismertem, még Sztallonétől hallottam két dobbantás között péj bekileg.
-ki
2019. dec. 30. 18:41
3/3 anonim válasza:
Tőhlef a atgudgem Ymric trem.
Bocsánat. Az amikor szőrgolyót hullat, majd elpárolog. Ennyi a különbség. :) De 40 fokon mosható pizsamát lehet készíteni a lehullajtott kis pamacscságokból. :) De aztán a maradék is elpárlik belőle. :) Úgyhogy elvégrendő is, fölöslegesen feccöltél ebbele energiát, hogy pizsamát csinálj a levedlődött szörpamákbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!