Lehet, hogy mégis csak a Hufnágel Pistihez kellett volna férjhez mennem?
Már a Gilgames-elposz is emlőkészteti az embereket a problémádra, régi női dl-Emma ez. Az elposzban még nem HufnágelPistim, hanem UtnaPistim. A GilgaMesi eposz (az előző iker-története) GilgaEmeséről szól, aki Gilgames neje volt. Gilgames világgá megy, GilgaMesi is és hamarabb odaér UtnaPistimhez. Igaz hosszú az Út, na, Pistimhez, de odaért. És amikor odaért, ráért. Mármint UtnapPistimre.
Akkor szóla UtnaPistim:
GilgaMesi mese a te életed, élj soká a Mesikben, és találd meg refirkancációmat, HufnágelPistimet, hozzá menj férjhez!!!
És a jóravaló GilgaMesik nem hallgatnak azóta se UtnaPistim szavára...
Hát euért tartasz itt, tartár, tartály, szóval itt tatarozod mostanság magadat....
Most a gallyakat hagyd, a tönköt figyeld. Döntsd a tönkjét, ne siránkozz, ha nem hagyja, vágd a palámkhoz...
ezzel az időzettel mindent megértesz...
MoneTaliMonolisAmo megmondta hogy jobban jártál volna HUF Nág el UtnaPistimmel, de hátha lesz egy Maáris Szomszéd, akivel jobban jársz.
Már-ki
Nem én Vállverde vagyok, azért bicegek a jobb kezemre.
Már-ki
#6 no meg a Kannavárót ismerem, meg a Kanna Amma, őt. Az Erzsiről nem hallottam, na majd a fejére olvasom.
Már-ki
A szomszédod férje nem a világhírű színész, Pistin Hufnagel? Muszlim hitre tért, azért van annyi felesége vagy micsodája. A gyerekek számát nem ismerem.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!