Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha jézuska nő lett volna,...

MoneTaliMonolisAmo kérdése:

Ha jézuska nő lett volna, hosszú haja lett volna?

Figyelt kérdés
Mert, talán apostol volna, ezért akarom megtudni.

#Jézus #reinki
2019. dec. 27. 01:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:D Talán igen, de pont ez benne a jó, csak a saját személyiségemet tükrözöm a kérdéssel.
2019. dec. 27. 19:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Hosszú haja, vagy héja? Vedléskor repülve tollasodik.

Egyébként a növény tényleg nő, ha nem nő, akkor csökvény. A férfi ezért csökevényes emlős. A nő vény udvariasan kösz vény, de az már kúszónövény. Nem alkuszónövény.

Árvalányhaja lett volna vagy árvanőhaja, egy rövid, egy hosszú.

2019. dec. 27. 19:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy mondod, szenteljük meg ezt az akusztikát, amikor a hímek és a nőstények egybevegyülve mennek a sarokba, és látják, hogy hím vagy nőstény alkotódott meg, a szentvízi szélmalom alkonyában, igen, ez volt az, ami elválasztotta a vizet, a hím és a nőstény ébredése. (Egyenjogúság) :)
2019. dec. 28. 00:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Első kérdésedhez elfelejtettem odaírni: apóstol meg anyostol volt a szélizés sarokban összeakusztikázott, a vízimalom sárgalló szent vizében ürülve egymásnak elválasztották a vizeletet a fécesztől. Igen ez volt a belső elválsztási választás, a második napon és a hím elnevezte másnapnak. Így jött létre a másnap.
2019. dec. 28. 01:08
 15/20 A kérdező kommentje:
Áh köszönet, de "Második nap"? Biblia-tétel? Te Márk vagy.
2019. dec. 28. 01:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Egyébként tetszetős a szövegformád, a szóviccekből te is jeles vagy. :D
2019. dec. 28. 01:14
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Valaki bitorolja a 71%-os válaszaimat, azt írta megjöttek a gyökerek. Na az a 71%-os nem én vagyok. Se anyostol se apostol.
2019. dec. 28. 01:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, már nyomtál máshol is egy zöldet, akkor lettem 70-ről 71%-os, de most a levemben írkál valaki hogy megjöttek a gyökerek. Ha látod őket, én gyökérkezeltetni se akarom magam. Egyébként Már-ki vagyok, ez van gélium. A Letermetés könnye négy, nyolc , húsz egész négy tized enyhén süllyed.

(Nekem is bejön a logikus szar-kasztikus agymenésed)

2019. dec. 28. 01:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Javítás: Leteremtés könyve.
2019. dec. 28. 01:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy simára borotvált kopasz lett volna, a fején és máshol is.
2019. dec. 28. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!