Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kinek mi jut eszébe arról, hogy?

Kinek mi jut eszébe arról, hogy?

Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem.
2019. dec. 25. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Arról az jut eszembe hogy mi lehet erre, utána rögtön, hogy hogy lehet. Fölmerül azonban a kérdés - mivel az éremnek három oldala van, és ha leesik akkor arany, de csak ha korán -. hogy mi lehet erről, és hogy? Hogy hogy? Mert az se mindegy hogy hogy vagy hogyhogy? A lóra is eszembe jut, igaz helytelen helyesírással lórra, ne hogy fordítva üld meg a lovat, mert arról lesz belőle.

Egyébként jut eszembe, még jó hogy eszembe jut valami, például az hogy eszembe jut. Csak azt nem értem, ha eszembe jut, az kívülről történik, mert hogy belejut. Na most, ha kívülről jut az eszembe, akkor azt nem én találtam ki, hanem csak bejutott. Ezek szerint a kollektív tudattalanból jut az eszembe bármi.

Összegezve a kollektív tudattalanból, hogyhogy erre-arra három oldala van a fordított lovon ülésnek.

2019. dec. 25. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, még egy, sose értettem azt a népdalt, ami úgy kezdődik, hogy: Arról alól fúj a szél... Most már rájöttem.
2019. dec. 25. 18:26
 4/4 MoneTaliMonolisAmo ***** válasza:
Nekem az, hogy nincs út, de mégis van, van szél, de mégsincs domb, van domb, de mégsincs út, de van szél, de mégsincs út.
2019. dec. 27. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!