Ha szerelmes vagyok egy villamosba, és már randiztunk is, megcsalásnak számít, ha felszállok egy másikra?
Figyelt kérdés
Mármint nem direkt,csakhát nem az én kiszemeltek jött,nekem meg menni kellett.
Tudom,hogy ő is nap mint nap szállít embereket,dehát neki ez a munkája......Tehát ő biztos nem csal meg engem.De én félek,nehogy megutáljon miatta:c
2019. dec. 23. 14:27
11/15 anonim válasza:
Még szerencse ,hogy belűről nem fotózta :DD
12/15 A kérdező kommentje:
Hát,igazából nem félek,hiszen még a Délmagyar,meg a Szeged . hu is sok képet rakott fel róla (oh,és belülről is🤔).Amúgy is sokan fotózzák,biztos megszoktam már....
2019. dec. 26. 08:31
13/15 anonim válasza:
Akkor celeb lett, vigyázz vele mert sínből jövő fájdalmat okozhat.
14/15 anonim válasza:
Ja igen, belülről meg tényleg ne fotózd le, mert az orvosi titoktartásba ütközne, na meg ahogy emészti belül magát... Azt látni...
Azt látni és megszeretni egy pillanat műve volt. agy valami ilyesmi.
Lehet hogy így zúgtál bele?
15/15 anonim válasza:
Krivánom ,hogy végre sínre kerüljön az életed :DDDD
Viszont tényleg vigyázz, mert ha alá kerülsz akkor tényleg szakítás lehet a dologból. És akkor már egyből levágja (hogy mi a helyzet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!